Domů About

About

Alex Reeve is the Editor in Chief of Cars Blog. His first automobile was a Mercedes Benz Cobra. It was during that time that he fell in love with automobiles.

Alex’s career in journalism started as a reporter at Auto Magazine, followed by a brief internship at CARNY in New York. He was on staff during the Magazine’s short time on earth and more recently worked for Driver Car and Popular Mechatronix.

This blog is intended to fuel the need of fresh, good information about cars, with test drives, reviews and many more from the automobile industry.

Obsah

Featured Posts by Alex Reeve

Tradiční řecký pokrm jménem Zuchinni

Jedna z řeckých a vegetariánských pochutek. Řekové ze zeleniny milují dýně a cukety a právě v dnešním receptu zkombinujeme tyto dva druhy a uděláme...

Italská kuchyně: 5 největších předností, které ji činí světovým gastronomickým skvostem

Italská kuchyně se těší slávě a uznání po celém světě, a to z dobrého důvodu. Je plná chutí, tradic a kvalitních surovin,...

Víte, že po sushi se netloustne?

Sushi nemusíme dlouho představovat. Je to pokrm, který buď milujeme, nebo nenávidíme. Člověk nemůže mít k sushi neutrální postoj, to je zkrátka dané. V...

#9 Fakt – U.K. opíjí předškoláky?

Přesně tak, také mě to šokovalo, když jsem na tom dnes narazil a musel jsem se s Vámi o tento fakt ihned podělit! Divné...

#2 Fakt – Těsto na pizzu

S pizzovým základem(tomatovým/smetanovým) a společně s dalšími surovinami, které jsou typické pro danou pizzu se nákladově nedostaneme přes 40,-Kč. Proto doporučuji, abyste si raději pizzu...